Uitgeverij De Eenhoorn

Dup

In oktober 2010 verscheen mijn eerste kinderboek, Dup vangt een staart bij de Vlaamse uitgeverij De Eenhoorn. Dup woont met zijn moeder in een flat. Als Dup op een dag alleen thuis moet blijven, gaat het helemaal mis. Wie is er eigenlijk nog te vertrouwen?

Uitgeverij De Eenhoorn gaf begin 2011 ook het tweede boek over Dup uit. In Dup in de Bramenstraat komt Dup weer in de problemen. Samen met klasgenoot Robbert raakt hij verstrikt in een lastig zaakje.

Beide boeken werden geïllustreerd door de bekende illustratrice Milja Praagman.

Bestellen kan natuurlijk heel gemakkelijk in de (lokale) boekwinkel. Ook in de onlinewinkels kan dat. Maar wil je (voor hetzelfde geld) een gesigneerd exemplaar? Ga dan naar Contact en laat een berichtje achter. Je krijgt het boek mét een persoonlijke opdracht dan rechtstreeks van mij.


In augustus 2020 verscheen ook het derde verhaal over Dup. In Dup en Daya probeert Dup niet alleen zijn eigen problemen op te lossen, maar ook die van Keesje en Deevie. Hij komt er al snel achter dat opboksen tegen je moeder en een bazige tante knap lastig kan zijn. En hoe is hij een jongen te slim af die minstens een kop groter is? Het is maar goed dat Daya in de buurt is.

Dup en Daya: lekker lezen in de basisschool. Het verhaal voor de midden- en bovenbouw is speciaal geschikt gemaakt voor begrijpend lezen. Daarom verscheen het bij LeesMees, de specialist van het nieuwe begrijpend lezen.

Dup vangt een staartDe boeken over Dup bij De Eenhoorn
Dup vangt een staart

96 blz.
AVI 5
Illustraties: Milja Praagman
ISBN: 9789058386540
Uitgeverij: De Eenhoorn


Dup in de BramenstraatDup in de Bramenstraat

144 blz.
AVI 6
Illustraties: Milja Praagman
ISBN: 9789058386663
Uitgeverij: De Eenhoorn

eenhoorn