Vragen

opdrachtAntwoord:

Een nieuwe opdracht

Ik kan me voorstellen dat je eerst eens wilt bekijken hoe ik werk. Kijk even bij De AanpakOver HenkTekst. Of bij Referenties. Altijd verstandig. En dan?

Op de pagina Contact zie je hoe je me kunt bereiken. Via het formulier of een e-mail kun je gemakkelijk een bericht verzenden. Ook kun je me van daaruit een WhatsApp-bericht sturen. Of bel me gewoon. Daarna bespreken we je wensen.

Overweeg je een opdracht te plaatsen? Ik stuur je graag een offerte, waarin je de prijs en de planning ziet. Jij geeft daarna aan of je ermee akkoord gaat.

Antwoord:

Spellingcorrectie of spellingtest?

spellingcorrectie spellingtestEen spellingcorrectie houdt in dat ik de geleverde tekst nakijk. Als corrector verbeter ik de spelfouten. Daarnaast herstel ik ook mogelijk foute zinnen.

Aan zo'n spellingcorrectie gaat altijd een offerte vooraf. Hierin vermeld ik de prijs en de tijdsplanning.

spellingcorrectie spellingtestEen spellingtest is gratis. Bij een spellingtest kijk ik op jouw verzoek globaal een deel van je website na. Ik pas daarbij natuurlijk niets aan.

Ik laat je daarna weten of je nog eens naar de spelling zou kunnen (laten) kijken. Als dat het geval is, kan ik aangeven waar die verbeteringen in kunnen zitten.

Dat advies is dus gratis. Graag los ik daarna de problemen op d.m.v. een spellingcorrectie. Daartoe ben je natuurlijk niet verplicht.

Meer informatie lees je bij de GRATIS spellingtest.

 
Spellingcorrectie Spellingtest
Opdracht volgens offerte Opdracht verzoek informatie
Volledige correctie spelling van website Globale beoordeling spelling van website
Foutloze spelling en zinnen Bespreking uitslag incl. voorbeelden
Prijs volgens offerte Gratis

Antwoord:

Spellingcorrectie of redigeren?

spellingcorrectie en redigerenEen spellingcorrectie houdt in dat ik de geleverde tekst corrigeer. Als corrector verbeter ik de spelfouten. Daarnaast herstel ik meteen de mogelijk foute zinnen of verkeerd gebruikte woorden. Aan zo'n correctie gaat altijd een offerte vooraf. Hierin vermeld ik de prijs en de tijdsplanning.

spellingcorrectie en redigerenHet redigeren van een tekst gaat een stap verder. Niet alleen corrigeer ik de spelling, ook de zinsbouw en de indeling van de tekst krijgen aandacht. Na het redigeren is de tekst prettig leesbaar, voor mens en zoekmachine.

Meer informatie vind je bij Aanbod.

 
Spellingcorrectie Redigeren
Opdracht volgens offerte Opdracht volgens offerte
Volledige correctie spelling van website Foutloze spelling
Foutloze spelling en zinnen Goede, consistente tekst
Prijs volgens offerte Evt. tweede ronde aanpassingen
  Prijs volgens offerte

tekstenAntwoord:

Teksten versturen

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, dan hebben we al besproken op welke manier ik de teksten krijg. Via e-mail gaat dat eenvoudig. Voor aan te passen teksten van je website kan ik ze eventueel ook direct via je site benaderen.

Maak je gebruik van een abonnement of is de opdracht wat groter, dan kan ik de teksten bovendien m.b.v. een Content Management Systeem direct op je website aanpassen.

Andere mogelijkheden zijn natuurlijk te bespreken.

Ga naar ContactAntwoord:

Wijzigingen doorgeven

Als je gebruikmaakt van redigeren of ik schrijf een nieuwe tekst voor je, dan lever ik altijd een eerste versie. Deze stuur ik je via e-mail. Die versie kun jij beoordelen.

Mocht je nog opmerkingen hebben, dan kun je die in een reactie op die mail opsturen. Ook is het natuurlijk mogelijk om er nog even over van gedachten te wisselen.

Hierna ga ik aan de slag voor de definitieve versie. Als de nodige wijzigingen zijn aangebracht, krijg je de laatste versie op de afgesproken tijd.

kort kleinAntwoord:

Kort en klein e-book

Op HenkTekst  staat een gedeelte van de verhalen Kort en klein die ik tot nu toe geschreven heb. Wil je ze eens op een andere manier lezen? Binnenkort kun je een speciale editie bestellen. Ik werk aan een digitale versie. Die is op elk scherm te lezen. Ook op de meeste e-readers. Meer informatie lees je op Kort en klein e-book.

Antwoord:

Website

Heb je zelf nog geen website? Of kan je website weleens een flinke opfrisbeurt gebruiken? Websitebouwers zijn er genoeg!

Ik kan ik je Allwww van harte aanbevelen. Ruud Eisinga, de man achter Allwww, kan je vast verder helpen.

Neem gerust een kijkje op zijn website. Dat vindt hij vast niet erg.