Extra steun

Een spannend moment

Soms is wat je schrijft geen alledaags boodschappenlijstje. Dan komt het erop aan. Wat je schrijft moet perfect zijn. Er hangt veel van af. Een sollicitatiebrief voor je nieuwe baan, een werkstuk voor je diploma?! Dan moet het lukken. En ... zonder fouten. Spannend! En ja, soms is een klein beetje steun dan meer dan welkom.

Steun bij het solliciteren

steunHet gebeurt natuurlijk niet elke dag. Het is ook niet zomaar een brief. Die brief moet jou namelijk een nieuwe baan opleveren. Je sollicitatiebrief is je visitekaartje. De eerste indruk. Die moet goed zijn. Voordat je het weet, staan er fouten in.

Wat zou je toekomstige baas ervan vinden? Grote kans dat hij juist om die reden je baas helemaal niet wordt. Laat mij je brief nakijken. Snel en goed. Want een goede brief betekent een grotere kans op een baan. Doen?


Steun bij je werkstuk

Je kent dat wel. Je zit in de laatste fase van je studie. Een hoop te doen. Scripties, werkstukken. Die kosten een hoop tijd. Natuurlijk richt je je vooral op de inhoud. Daar gaat het om. En als je daar tevreden over bent, zet je er een dikke punt achter. Klaar!

Maar hoe zit dat eigenlijk met spelfouten? Veel onderwijsinstellingen zijn daar duidelijk in. Die willen alles foutloos. En laten we eerlijk zijn. Dat kan weleens lastig zijn. Dan kan een beetje steun welkom zijn.

steunExtra steun

Het lange wachten is begonnen. Zou de beoordeling straks wel goed zijn? En hoe zat het met jouw spelfouten?

Zelfs als je school daarover niets heeft vastgelegd, is er een factor om rekening mee te houden. Je moet weten, een docent is ook maar een mens. Een mens met een flinke stapel werkstukken.

Jouw docent wil vlot door. Spelfouten en kromme zinnen storen. Ze werken niet in je voordeel. Een docent die ongestoord leest, is milder gestemd. En dat werkt uiteindelijk in jouw voordeel.

Wil je een foutloos werkstuk met zinnen die goed lopen? Een net wat betere beoordeling? HenkTekst geeft je de steun die je nodig hebt. Ik kijk je werkstuk graag voor je na. Met oog voor je tekst. Een hele zorg minder.

steun