Aanpak past altijd

aanpakAanpak

Heb je een vraag? Wil je iets weten? Ik hoor het graag. Dat kan natuurlijk lekker snel hieronder met de knop WhatsApp. Ook kun je even kijken op Contact. Daar zie je mijn telefoonnummer en e-mailadres. Liever via LinkedIn, Instagram of Facebook? Natuurlijk kan dat ook. Mijn aanpak is simpel. We bespreken precies wat je wil weten. Een vrijblijvende offerte? Je ziet meteen wat de kosten zijn en wanneer de opdracht klaar is. Zo simpel is dat.

Spellingcorrectie en redigeren

Bij spellingcorrectie of redigeren stuur je me de tekst. Als je dat liever hebt, kan ik die ook gewoon van je website halen. Daarna ga ik de tekst bewerken. De aangepaste tekst krijg je van me op de afgesproken tijd. Je ziet dan precies wat ik aangepast heb. Mocht niet alles meteen naar je zin zijn, dan zet ik de puntjes in een tweede versie nog op de i. Daarna krijg je de definitieve versie.

Nieuwe tekst

Bij nieuwe teksten is de aanpak in grote lijnen net zo. We hebben vooraf al uitgebreid gesproken over je wensen, dus dat komt helemaal goed. Het worden teksten die precies passen.

aanpakSamenwerking

Is jouw site aan een opfrisbeurt toe? Of heb je er misschien nog geen?

Ik kan je Allwww van harte aanbevelen. Het is ook gevestigd in Oosterhout. Regelmatig werk ik samen met Ruud Eisinga, de man achter Allwww. Ruud is een echte vakman en timmert al jaren succesvol aan de weg. Neem gerust een kijkje op zijn website. Dat vindt hij vast niet erg.

Een professionele website met een goede tekst. Dan zit jij gebeiteld!

aanpak