Aanpak past altijd

aanpakAanpak

Heb je een vraag? Wil je iets weten? Ik hoor het graag. Dat kan snel hieronder via de knop WhatsApp. Ook kun je even kijken op Contact. Daar zie je mijn telefoonnummer, e-mailadres en de QR-code naar WhatsApp. Liever via LinkedIn, Instagram of Facebook? Geen probleem. En dan? De aanpak is snel en simpel. We bespreken precies wat je wil weten. En wil je daarna een vrijblijvende offerte? Je ziet meteen wat ik voor je kan doen, hoeveel het gaat kosten en ... wanneer de opdracht klaar is. Zo simpel is dat.

Spellingcorrectie en redigeren

Bij spellingcorrectie of redigeren stuur je me de tekst. Als je dat liever hebt, kan ik die ook gewoon van je website halen. Daarna ga ik de tekst bewerken. De aangepaste tekst krijg je van me op de afgesproken tijd. Je ziet dan precies wat ik aangepast heb. Mocht niet alles meteen naar je zin zijn, dan zet ik de puntjes in een tweede versie nog op de i. Daarna krijg je de definitieve versie.

aanpakSamenwerking

Is jouw site aan een opfrisbeurt toe? Of heb je er misschien nog geen?

Ik kan je Allwww van harte aanbevelen. Regelmatig werk ik samen met Ruud Eisinga, de man achter Allwww. Neem gerust een kijkje op zijn website. Dat vindt hij vast niet erg.

aanpak