Spelling laten testen?

De Nederlandse taal luistert naar veel regels. Bovendien zijn daar ook weer genoeg uitzonderingen op. Moeten die woorden aan elkaar of los? Hoe schrijf je dat werkwoord? Moet er een d of een t aan het eind? Of allebei? Heb je weleens gedacht aan spellingcorrectie?

Ik kan me voorstellen dat je niet altijd zeker weet of de tekst van je website of die van je bericht op Facebook in orde is. En voordat je een mailing naar heel je klantenbestand stuurt, is het ook fijn als je daar een zeker gevoel bij hebt. Een pas gedrukte flyer met een fout in de tekst?! Een fout is snel gemaakt.

Als je dat wil, voer ik zonder verdere verplichtingen een GRATIS spellingtest uit. Ik bekijk je website globaal en laat je weten of het in orde is. Een geruststellend gevoel.

Spellingcorrectie van je tekst

En dan? Met een spellingcorrectie kan ik je website helemaal in orde maken. Wel zo'n prettig gevoel, een tweede paar ogen.

Bij de spellingcorrectie van je website kijk ik alle teksten na. Ik pas aan wat niet klopt. Daarna stuur ik de nieuwe teksten terug. Je ziet daarin precies wat ik veranderd heb. Die spellingcorrectie zorgt voor een prima site. En dat al vanaf € 20,- (excl. btw - website 500 woorden).

Natuurlijk kan ik dat ook regelen voor je flyer, een nieuwsbrief of mailing. Zo geregeld!

Goed om te weten: wil je je manuscript na laten kijken? Ga naar: Manuscript

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact

 

Redigeren van je tekst

Een foutloos gespelde tekst is nog niet per se een goede tekst. Het is een vak apart om een goed lopend verhaal te schrijven, waar ook zoekmachines mee vooruit kunnen. Er zijn erg veel dingen om in de gaten te houden. Je tekst laten redigeren is dan vaak een goed idee.

Teksten gaan er na het redigeren flink op vooruit. Het verhaal leest een stuk prettiger, waardoor de kans groter is dat de lezer níet afhaakt. En dat is toch de bedoeling!?

Tekst op maat

De toon moet passen. Het verhaal is consistent, compact, interessant en goed opgebouwd. En het moet natuurlijk ook goed te betalen zijn. Geredigeerde teksten kun je eerst inzien. Je ziet dan duidelijk wat ik veranderd heb. Is er nog iets niet helemaal naar je zin? Ik regel het nog even. Dan heb jij een verhaal op maat. En dat al vanaf € 25,- (excl. btw - website 500 woorden).
Nieuwsbrieven, mailings of flyers laten redigeren? Ook dat is zo geregeld!

Natuurlijk kan ik ook je manuscript redigeren. Lees alles op de pagina: Manuscript

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact

 

Nieuwe tekst

Wil je nieuwe tekst voor je website of voor je blog? Moet die tekst ook SEO-vriendelijk zijn? Wil je misschien lesmateriaal, een (non-)fictie verhaal, een verhaal voor kinderen, een nieuwsbrief of een flyer? Neem dan vandaag nog contact met me op. Ik hoor graag wat je wensen zijn. Zo'n gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Op jouw verzoek stuur ik je daarna nog een duidelijke (en nog steeds vrijblijvende) offerte. Daarin beschrijf ik wat ik voor je kan doen, wanneer ik daarmee klaar ben en wat de kosten zullen zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Op maat

Hebben we een deal, dan ga ik voor je aan het werk. Fijn! Als ik ermee klaar ben, stuur ik je een eerste versie van jouw nieuwe tekst. Als er nog dingen niet helemaal naar je zin zijn, dan pas ik ze nog even aan, zodat jij een verhaal krijgt dat staat.

Wil je nog wat meer weten of iets afspreken? Ga dan naar:

Tarieven
Contact