Hulp

Jouw manuscript

Heb je een verhaal voor kinderen geschreven? Wil je het misschien ook uitgeven? Je hebt vast al wel begrepen dat daar een heleboel bij komt kijken. Illustraties, opmaak, een trailer, sociale media, een presentatie, online verkoop, boekwinkels en ga zo maar door. Misschien klinkt het gek, maar vergeet in al die drukte vooral de tekst van je manuscript niet!

Helaas is het maar al te waar. Vaak zie je je eigen fouten over het hoofd. Je leest er gewoon overheen. Een nieuw paar speciaal daarvoor getrainde ogen kunnen je helpen. Ogen die voor het eerst en met een frisse blik naar jouw verhaal kijken. Is je tekst goed en logisch? Is de structuur in orde? Die extra aandacht maakt je tekst perfect.

Schrijven voor en praten met kinderen doe ik zo'n beetje heel mijn leven al. Als leerkracht van de basisschool heb ik ervaring opgedaan in alle groepen. Daarna bleef ik altijd betrokken bij de boeiende fantasierijke wereld van het kind. Ik zou niet anders willen.

Belangstelling voor mijn gratis e-book 11 tips voor je tekst? Bestel het hier.

Corrigeren

Na het corrigeren staan er geen foute woorden meer in je verhaal en de zinsbouw is ook meteen in orde. Daarnaast pas ik rommelige opmaak aan. Je manuscript is klaar voor de volgende stap.

Redigeren

Redigeren gaat een stap verder. Ik bekijk nu ook de opbouw van je manuscript. Consistentie en leesbeleving krijgen nu ook aandacht. Daarna is je manuscript helemaal in orde.

Wat en wie?

Enkele verhalen waarbij ik aandacht mocht besteden aan de tekst.

Nancy Heinsman: "Dankjewel Henk! Je bent een held."

Els Langelaan: "Ah wat fijn zeg, ik ben er erg blij mee."

Purdey Vincentius: "Het verhaaltje ziet er weer top uit!"

Begeleiding bij je manuscript

Uitgeverij Ensifera in manuscriptWil je naast hulp bij je tekst ook verdere begeleiding bij het uitgeven van je manuscript? Ik werk samen met uitgeverij Ensifera. Informeer eens bij Nancy Heinsman. Ze helpt je graag.

Interesse?

Ieder verhaal is speciaal. Wat is jouw verhaal? Graag bespreek ik alle details. Zonder verdere verplichtingen.

ga naar contact