Hulp

Jouw manuscript

Wil jij je verhaal voor kinderen uitgeven? Je weet het vast, daar komt een heleboel bij kijken. Illustraties, opmaak, een trailer, sociale media, een presentatie, online verkoop, boekwinkels ... Misschien klinkt het gek, maar vergeet in al die drukte vooral de tekst van je manuscript niet!

Vaak zie je je eigen fouten over het hoofd. Je leest er gewoon overheen. Gelukkig kunnen speciaal getrainde ogen je daarbij helpen. Ogen die voor het eerst en met een frisse blik naar jouw manuscript kijken. Is je tekst goed en logisch? Is de structuur in orde? Die extra aandacht maakt je tekst perfect.

Schrijven voor en praten met kinderen doe ik zo'n beetje heel mijn leven al. Als leerkracht van de basisschool heb ik ervaring opgedaan in alle groepen. Daarna bleef ik altijd betrokken bij de boeiende fantasierijke wereld van het kind. Ik zou niet anders willen.

Belangstelling voor mijn gratis e-book 11 tips voor je tekst? Bestel het hier.

Standaard, Plus of Persklaar?

Vraag je je af of je wat hulp bij je manuscript kunt gebruiken? Op de pagina Manuscript lees je alles over de mogelijkheden: M-Standaard, M-Plus en M-Persklaar. Zijn spelling en zinsbouw oké? Hoe zit het met de structuur, de consistentie en leesbeleving? Moeten stijl en alinea-indeling aandacht krijgen? Kies de hulp die je kunt gebruiken en je manuscript is helemaal klaar voor de volgende stap.

Wat en wie?

Enkele verhalen waarbij ik aandacht mocht besteden aan de tekst.

Nancy Heinsman: "Dankjewel Henk! Je bent een held."

Nancy Heinsman: "Dankjewel Henk! Je bent een held."

Dinja van Meegersen: "Ik ben er heel tevreden mee. Het leest nu veel lekkerder."

Purdey Vincentius: "Het verhaaltje ziet er weer top uit!"

Begeleiding bij je manuscript

Uitgeverij Ensifera in manuscriptWil je naast hulp bij je tekst ook verdere begeleiding bij het uitgeven van je manuscript? Ik werk samen met uitgeverij Ensifera. Informeer eens bij Nancy Heinsman. Ze helpt je graag.

Interesse?

Ieder verhaal is speciaal. Wat is jouw verhaal? Graag bespreek ik alle details. Zonder verdere verplichtingen.

ga naar contact