Boeken

De boeken over Dup Doeve

Twee boeken verschenen er over Dup Doeve. In oktober 2010 verscheen Dup vangt een staart, mijn eerste kinderboek. Het gaat over Dup, een jongen die samen met zijn moeder in een flat woont. Op een dag - als hij helemaal alleen is - gaat het mis. Goed mis!
Wat doe je als er wordt aangebeld door een vreemde man? Wie is er tegenwoordig nog te vertrouwen? En vooral ... wie niet?

boeken Illustratie - Milja PraagmanUitgeverij De Eenhoorn uit België gaf het boek uit. Begin 2011 verscheen ook het tweede boek over Dup. In Dup in de Bramenstraat komt Dup weer in de problemen. Samen met klasgenoot Robbert raakt hij verstrikt in een lastig zaakje. Hij krijgt daarbij hulp van een oude bekende. Maar of dat echt helpt?

Ik ben ontzettend blij dat alle illustraties in de boeken van Dup gemaakt zijn door Milja Praagman.

Wil je een verhaal van Dup lezen? Leuk! Dat is heel gemakkelijk. Informeer er gewoon even naar bij je (lokale) boekwinkel. Daarnaast is het natuurlijk ook bij allerlei aanbieders online mogelijk.
Maar ... wil je een gesigneerd exemplaar? Ga dan even naar Contact en laat een berichtje achter. Je krijgt het boek mét een persoonlijke opdracht dan rechtstreeks van mij.

En verder?

LeesMees Dup

Wil je meer avonturen over Dup lezen? Dat kan! Er is nu ook een derde verhaal. Het heet Dup en Daya. Een bijzonder en ontzettend spannend verhaal met ... iets extra's!

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het online lezen. Kijk hier voor meer informatie.


boeken Dup vangt een staartBoeken Dup bij De Eenhoorn
Dup vangt een staart

96 blz.
AVI 5
Illustraties: Milja Praagman
ISBN: 9789058386540
Uitgeverij: De Eenhoorn


boeken Dup in de BramenstraatDup in de Bramenstraat

144 blz.
AVI 6
Illustraties: Milja Praagman
ISBN: 9789058386663
Uitgeverij: De Eenhoorn