Spelling laten testen?

De Nederlandse taal luistert naar veel regels. Bovendien zijn daar ook weer genoeg uitzonderingen op. Moeten die woorden aan elkaar of los? Hoe schrijf je dat werkwoord? Moet er een d of een t aan het eind? Of allebei? Lastig vaak.

Ik kan me voorstellen dat je niet altijd zeker weet of de tekst van je website of die van je bericht op Facebook in orde is. En voordat je een mailing naar heel je klantenbestand stuurt, is het ook fijn als je daar een zeker gevoel bij hebt. Een pas gedrukte flyer met een fout in de tekst?!

Een fout is snel gemaakt.

Als je dat wil, voer ik zonder verdere verplichtingen een GRATIS spellingtest uit. Ik bekijk je website globaal en laat je weten of het in orde is. Een geruststellend gevoel.

Spellingcorrectie van je tekst

En dan? Ik kan je website helemaal in orde maken. Wel zo'n prettig gevoel, een tweede paar ogen.

Bij een spellingcorrectie kijk ik alle teksten na. Ik pas aan wat niet klopt. Na die spellingcorrectie stuur ik de nieuwe teksten terug. Je ziet daarin precies wat ik veranderd heb. Dan heb jíj een prima website. En dat al vanaf € 20,- (excl. btw - website 500 woorden).

Natuurlijk kan ik dat ook regelen voor je flyer, een nieuwsbrief of mailing. Zo geregeld!

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact
Redigeren tekst

Een foutloos gespelde tekst is nog niet per se een goede tekst. Het is een vak apart om een goed lopend verhaal te schrijven, waar ook zoekmachines mee vooruit kunnen. Er zijn erg veel dingen om in de gaten te houden.

Teksten gaan er na het redigeren flink op vooruit. Het verhaal leest prettiger, waardoor de kans groter is dat de lezer niet afhaakt. En dat is nou net de bedoeling.

Redigeren tekst op maat

Redigeren van teksten doe ik in de geest van de schrijver. De toon moet passen. Het verhaal zal consistent, compact, interessant en goed opgebouwd zijn. En goed te betalen. Geredigeerde teksten kun je eerst inzien. Je ziet dan duidelijk wat ik veranderd heb. Is er nog iets niet helemaal naar je zin? Ik strijk de laatste plooien glad. Dan heb jij een verhaal op maat. En dat al vanaf € 25,- (excl. btw - website 500 woorden).
Wil je je nieuwsbrieven, mailings of flyers laten redigeren? Ook dat is zo geregeld!

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact
Nieuwe tekst

Wil je nieuwe tekst voor je website of blog? Moet die SEO-vriendelijk zijn? Wil je lesmateriaal, een non-fictie verhaal, een verhaal voor kinderen, een nieuwsbrief of een flyer misschien? Neem dan vandaag nog contact met me op. In een gesprek hoor ik graag wat je precies verwacht. Natuurlijk breng ik dat niet in rekening. Daarna krijg je een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

Nieuwe tekst op maat

Hebben we een deal? Ik ga direct voor je aan het werk en stuur je de eerste versie van de nieuwe tekst op de afgesproken tijd. Als er nog dingen niet helemaal naar je zin zijn, pas ik ze nog aan, zodat jij een verhaal krijgt dat staat. En mocht het me achteraf minder tijd hebben gekost dan verwacht? Ik verreken het gewoon. Niet geschreven uren worden niet geschreven.

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact